Hayat Nasıl Gidiyor Bu Aralar ? Hâlâ " Komplike " mi Durumlar ?
Bu Aralar Herşey Yolunda. Aslında " Complicated" Şarkısını Yaptığım Sıralar Hayat Şimdikinden Çok Daha Komplikeydi.
Dünyanın En Çok Tanınan Kadın Vokallerinden Birisin. Britney ya da Cristina Aguilera' dan Ölüm Tehditleri Alıyor musun ?
Yok Canım. Onları Tanımıyorum Bile. Umarım Bana Karşı Kötü Hisler Beslemiyorlardır. Ben Kendi İşimi Yapıyorum, Onlar Kendi İşlerini.
Peki Onlarla Karşılaştırılmak Sana Nasıl Hissettiriyor ?
Müzik Tarzlarımız Benzer Olduğu İçin Karşılaştırıyor İnsanlar. Birinin Taklidi ya da Benzeri Gibi Algılanmak İstemem. Benim Tek İsteğim Kendim Gibi Olabilmek.
Gitarını Çok mu Seviyorsun ?
Evet. O Benim Terapistim. Sıkıldığım Zamanlarda Gitarıma Sarılıp Rahatlıyorum. Hayatın Gerçeklerinden Sıkıldığımda Gitarımın Sayesinde Hayal Dünyalara Dalıyorum
Genç Hayranlarına İyi Örnek Olmak Kaygısı Taşıyor musun ?
Tabii ki Göz Önünde Olmanın Verdiği Bi Sorumluluk Var Ama Davranışları Taklit Edilesi Bir İnsan Olduğumu Sanmıyorum. Hayranlarımın Benim Mükemmel Olduğumu Düşünmelerini İstemem
Konserlerde Kendini Nasıl Hissediyorsun ?
Tam Anlamıyla Harika! O Anki Duygularımı Sahne Performansıma Yansıtmaya Bayılıyorum.Canlı Şarkı Söylemek Spontane Beste Yapmaya Benziyor [/b]